Grotere, betere, snellere en sterkere Airco's.

Pro Air Solutions

Laat u inspireren over de voordelen van een airconditioningsysteem en geniet van de voordelen die u aan uzelf en uw ruimte met onze Solutions kunt bieden!
OVER PRO AIR SOLUTIONS

ProAirsolutions is gespecialiseerd in airconditioning systemen.

Adviseren, installeren, repareren en onderhoud/ service van de airconditioning systemen is onze core business voor zowel particulieren als bedrijven. Efficiënt en kwalitatief werken is onze prioriteit. Vanzelfsprekend denken wij altijd met onze klanten mee om zo goed mogelijk maatwerk naar wens te leveren.

Deze service maken wij waar doordat wij met zeer ervaren monteurs werken, die opgeleide professionals met veel werkervaring zijn. Onze monteurs zijn zeer vakkundig, klantgericht en werken nauwkeurig. Met zo een team kunnen wij altijd de ideale maatwerk leveren.

Uiteraard werkt ProAirsolutions met de best verkrijgbare machines en materialen die uitsluitend via de merk fabrieken geleverd worden. Wij werken voornamelijk met de airco’s van het merk Mitsubishi, Samsung, Daikin en Fujitsu, omdat deze merken naar onze ervaring de juiste kwaliteit en betrouwbaarheid aanbieden.

Wij garanderen een professionele, nauwkeurige en een excellente uitvoering van uw airco die aan de installatie-eisen van ”F-gassenverordening van de Europese Unie’ ‘voldoet. De installatie begint bij ons op basis van een intakegesprek, de planning en ontwerp van airco’s/airconditioning en eindigt met het onderhoud. 

Zo kunt u genieten van een schone en frisse lucht en gebruik maken van de ‘All in package’.

  • Pro Air Solutions levert airconditioning, onderhoud, service en montage.
  • Pro Air Solutions luistert en adviseert wat de mogelijkheden zijn.
  • Pro Air Solutions is actief in vele marktsegmenten.
  • Pro Air Solutions maakt vrijblijvende offerte op maat.

10

Jaar Ervaring

Vakkundige installatie

Onze ervaren monteurs installeren het airconditioningsysteem bij u thuis. Een airco bestaat uit een binnendeel en een buitenunit. Het is mogelijk om één (single-split) of meerdere binnendelen (multi-split) op een buitenunit aan te sluiten, bijvoorbeeld als u verschillende ruimtes wilt koelen.

De monteur verbindt beide onderdelen met koelleidingen en stelt de airco af. Al onze vakmensen zijn f-gassen gecertificeerd, wat verplicht is voor de inbedrijfsstelling van een airconditioningsysteem. Onze adviseur geeft u na een voorinspectie een opgave van de totale kosten. Vraag hieronder een vrijblijvend offerte voor aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat u inspireren over de voordelen van een airconditioningsysteem en geniet van de voordelen die u aan uzelf en uw ruimte met onze Solutions kunt bieden!

Pro Air Solutions

Offerte aanvragen