Airco laten installeren

  • Home
  • Airco laten installeren

Airco laten installeren

Met een airco in huis zult u nooit last hebben van te hoge of lage temperaturen in huis. Ideaal voor in de bloedhete zomermaanden én voor de ijskoude wintermaanden. Wij van Pro Air Solutions helpen u graag met de installatie van een airco. U kunt bij ons terecht als u besluit om een airco te laten installeren door onze specialisten. Na de installatie zijn we altijd bereikbaar voor mogelijk onderhoud in de toekomst.

Airco laten installeren

De specialist in Airco's

Wat verzorgen wij?

Onze Diensten

Airco Reparatie

Installatie airco in Den Haag

Bedrijven & Particulieren

Installatie airco in Den Haag

Airco Filters Vervangen

Airco Installatie

Climaat Beheersing

Ventilatie & Afzuiging

10

Jaar Ervaring

Airco laten installeren

Een airco laten installeren door specialisten

Er zitten bepaalde regels aan het installeren van airco’s. Enkel airco’s met minder dan 3 liter aan koelmiddel, mag u volgens de wet zelf installeren. Dit is echter wel sterk af te raden. Alle airco’s met een hogere hoeveelheid koelmiddel moeten door een erkende monteur worden geïnstalleerd. Deze regels zijn in het leven geroepen om uzelf te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat de montage goed verloopt. Als er iets niet goed zit bij de installatie, kan dit tot complicaties leiden. Wordt het aircosysteem verkeer geplaatst, dan gaat dit ten koste van de werking. Uw aircosysteem werkt dan niet optimaal en het rendement zal lager liggen. Neem dus het zekere voor het onzekere en schakel Pro Air Solutions in. Bij Pro Air Solutions werken gespecialiseerde monteurs die uw airco op vakkundige wijze installeren. U bent altijd verzekerd van een perfecte montage, zodat u zeker weet dat uw airco naar behoren werkt. Wij van Pro Air Solution komen graag bij u langs om uw airco in Den Haag te installeren.

De voordelen van een airco in huis

Een airco laten installeren brengt veel voordelen met zich mee. Zo is uw woning altijd op de juiste temperatuur, doordat de airco kan koelen en verwarmen zonder enig gasverbruik. Ook in de avond kunt u de airco gerust aan laten staan. U kunt op deze wijze aangenaam slapen. Verder zorgt de airco voor schone lucht in huis. Schone lucht is belangrijk voor de gezondheid en zorgt voor meer energie. Door een airco aan te schaffen maakt u van uw woning een extra comfortabele leefomgeving.

Airco laten installeren, repareren en onderhouden

Heeft u uw airco laten installeren? Ook na het installeren kunt u nog altijd bij ons terecht voor onze overige services. Voor reparatie en onderhoud bent u bij Pro Air Solutions aan het juiste adres. Als u een door ons heeft laten installeren, komen we graag bij u langs om het probleem op te lossen. Wilt u een warmtepomp installeren? Ook dat kunt u aan onze specialisten overlaten. Overigens kunt u ook contact met ons opnemen als u graag advies op maat ontvangt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat u inspireren over de voordelen van een airconditioningsysteem en geniet van de voordelen die u aan uzelf en uw ruimte met onze Solutions kunt bieden!

Pro Air Solutions

Offerte aanvragen